MEDICATIEVEILIGHEID

Als het gaat om medicatie mag de zorgmedewerker niets aan het toeval overlaten. De vergrijzing en de veranderingen in het sociaal domein hebben het zorglandschap de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Zorg en ondersteuning wordt in eerste instantie zoveel mogelijk in een thuissituatie geboden. Een grote ontwikkeling als deze heeft invloed op het constant waarborgen van de medicatieveiligheid. UPLUS ondersteunt hierbij door het continu en geautomatiseerd bewaken van medicatie, met behulp van medisch-farmaceutische beslisregels.

UPLUS brengt continu risico’s in kaart en biedt vervolgens oplossingen om de medicatieveiligheid te bewaken met sluitende en bewezen protocollen, voor onder meer voor mutaties, calamiteiten en het bewaren, vervoeren en overdragen van medicatie. Daarnaast zijn de leveringen tot op de kleinste details te traceren.

Om medicatiegegevens zo ‘schoon’ mogelijk te houden, stuurt UPLUS aan op één systeem (de zgn. “closed loop”), waarin zowel arts, apotheker, begeleiding als verpleging werken.

Diensten van UPLUS

< Meer diensten

Zorginstelling

Volledige ontzorging op het gebied van de totale farmaceutische zorg

Uplus Oosterwolde

Apotheek

Lokale farmaceutische zorg: betrouwbaar, betrokken en dichtbij

Uplus Oosterwolde

Patient

Veilig geneesmiddelgebruik met medicijnuitgifte op maat 

Uplus Oosterwolde

Diensten

Bekijk het aanbod van innovatieve diensten en producten.