Over UPLUS

De kracht van samenwerking maakt het verschil

Samen werken met lokale apotheken, dat maakt UPLUS uniek. De instelling heeft daarmee een vast aanspreekpunt, de apotheek ligt ‘om de hoek’ en levering van medicatie vindt plaats op de door de instelling gewenste levertijden. Elke zorginstelling heeft met één organisatie – UPLUS – de beschikking over een compleet netwerk van farmaceutische zorg.

UPLUS Oosterwolde

MET U VOOROP

UPLUS biedt:

  • complete farmaceutische zorg
  • centrale regie: deskundig, veilig en dichtbij
  • verbetering van het welzijn van de patiënten
  • eigen team van specialisten met tientallen jaren ervaring

Meer weten? Bel voor informatie of een afspraak naar 0516 740 009 of mail naar info@uplus.nl.

Kernwaarden

Deskundig

Onze medewerkers en partners beschikken over actuele professionele kennis en ervaring om patiënten van de juiste medicatie te voorzien.

Innovatief

Wij werken met onze partners aan innovatieve farmaceutische zorgoplossingen. Ieder vanuit zijn eigen professionaliteit. Bekijk met wie we samenwerken >

Duurzaam

Een duurzame samenwerking met u voorop, dat is het belangrijkste streven van UPLUS! Daarnaast houdt UPLUS zich actief bezig met:

  • het realiseren van besparingen op papier en verpakkingen
  • het terugdringen van de CO2 uitstoot
  • digitalisering van formulieren

Wilt u de papierstroom binnen uw instelling verminderen? UPLUS maakt graag een inventarisatie en geeft een vrijblijvend advies >

Partnership

Samen werken aan de beste farmaceutische zorg: we doen het graag! Met u, met (huis)artsen, lokale apothekers en andere zorgverleners. Want: gebundelde energie geeft de meeste kracht.

Lokaal

Wij zorgen ervoor dat farmaceutische zorg altijd dichtbij is. Als betrokken partner van vele zorginstellingen en apotheken gedurende vele jaren, kennen wij het werkveld.